Introductie workshop; “De iPad en video-feedback in het bewegingsonderwijs” (2,5 uur)

“Welke mogelijkheden biedt de iPad voor het bewegingsonderwijs? Wat is er nodig in de zaal en welke apps zou ik in kunnen zetten om de les bewegingsonderwijs leuker en effectiever te laten verlopen? En hoe kan ik video feedback in verschillende situaties gebruik om leerlingen beter te leren bewegen?”

 

Zouden jullie als vakgroep de iPad (vaker) in willen zetten binnen de lessen bewegingsonderwijs? Zijn jullie al wat aan het experimenteren of moet er nog één aangeschaft worden? Dan is dit de ideale start en dé manier om de neuzen binnen de vakgroep dezelfde kant op te krijgen.

 

Tijdens deze interactieve workshop maken we kennis met de mogelijkheden van de iPad voor het bewegingsonderwijs, de hardware in de zaal, praktisch bruikbare apps, de manier waarop je de iPad kunt beveiligen tegen onbedoeld gebruik door leerlingen en verschillende mogelijkheden van video feedback.


Vervolg workshop; "Digitale instructie in de les bewegingsonderwijs" (2 uur)

“Hoe kunnen we de iPad gebruiken om instructie visueel maken? En hoe maak ik een digitale leskaart met tekst, foto’s en video waar leerlingen zelfstandig mee aan de slag kunnen?”

 

In deze praktische workshop maken we instructievideo’s voor spelsituaties en -oefeningen. Daarnaast combineren we geschreven uitleg en beeldmateriaal tot digitale leskaarten waarmee leerlingen zelfstandig aan het werk kunnen.

 

 


 

Alle workshops worden op locatie aangeboden, zijn geschikt voor zowel het basis- als voorgezet onderwijs en kunnen worden aangepast aan het niveau en wensen van de groep. Ook een combinatie van beide workshops behoort tot de mogelijkheden

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw gymzaal? Wij komen graag langs om u eens bij te praten! Maar wees gewaarschuwd, we gaan ook de praktijk in met verschillende apps!

Stuur een mail naar info@deloapp.nl voor meer informatie.

 

Tot slot;

 

De iPad moet een hulpmiddel zijn in uw lessen, het is zeker geen vervanger van u als docent!

 


Wordt een workshop dankzij jou geboekt bij ons? Dan krijg jij 25 euro als bedankje.

Daarbij krijgt de sectie een AppStore/iTunes kaart t.w.v. 25 euro cadeau dankzij JOU!

WIN WIN!

 

Enige wat er moet gebeuren is dat de aanvrager JOUW naam in de aanvraag zet, de rest wordt door ons geregeld!